Omakoru Oy Oma tilini  Ostoskorini sisältö  Osta tuotteet  
  Verkkokauppa » Rekisteri- ja tietosuojaseloste Oma tilini  |  Ostoskorini sisältö  |  Osta tuotteet   
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote.
Tarkennettu haku
Tuoteryhmät
Joulu->
Kurssit ja tapahtumat->
Lahjakortit ja muut lahjat->
Valmiit korut->
Koti ja sisustus->
Aloituspaketit->
Aasian kristallit->
Akryyli- ja muovihelmet->
Cloisonne helmet->
FIMO/Polyclay helmet->
Foliohelmet->
Helmiäiset->
HOPEA->
Vermeil/kullatut hopeiset->
14K/18K kultaiset
Kultadublee
Kapussit->
Kauneus->
Keramiikkahelmet->
Kirjat ja lehdet->
Kivihelmet->
Korupohjat->
Kumihimo->
Langat->
Lasihelmet->
Laukkutarvikkeet->
Magneettihelmet->
Makeanvedenhelmet->
Metallijäljitelmähelmet->
Metalliosat->
Miyuki/Japanilaiset->
Nauhakirjonta->
Nauhat->
Nylonneulos kukat->
Ompelu->
Paljetit->
Pandora-tyyliset->
Puuhelmet->
Silkkituotteet->
Strassit->
Sulat/höyhenet->
Swarovski® kristallit->
Tsekkiläiset lasihelmet->
Tekokukat ja tarrat->
Työkalut->
Esittelytuotteet->
Pakkaustarvikkeet->
Vintagemessingit->
Vintaj työtarvikkeet->
Muut askartelutuotteet->
Rekisteri- ja tietosuojaseloste Rekisteri- ja tietosuojaseloste
Tämä on Omakoru Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 1.6.2018. Viimeisin muutos 10.8.2018.

1. Rekisterinpitäjä
Omakoru OY (Y-tunnus: 2310735-3)
Santamäentie 64
37120 Nokia

Käyntiosoite: Koivistontie 23, 33820 Tampere
info[a]omakoru.net
puh. 041-5062878

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Haiyan Liu-Mäenpää
info[a]omakoru.net
puh. 041-5062878

3. Rekisterin nimi
Omakoru Oy:n asiakas- ja verkkopalvelun käyttäjärekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on
- henkilön suostumus
- asiakassuhde

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito ja markkinointi, sekä Western Union palvelun yhteydessä tarvittavat asiakastiedot.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), tunnukset/profiilit sosiaalisen median palveluissa, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot (Western Unionin tarvittavat mm. passin tai henkilöllisyystodistuksen tiedot)

Palvelujen käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot: ostoshistoria, mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot.

Yhteys- ja maksutietojen antaminen on pakollista ostaessasi omakoru.net verkkokaupan kautta.

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen osoittamiseksi.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. Asiakkaan rekisteröitysessä verkkokauppaan , sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan (esim. Western Unionin palvelut)

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille.

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Rekisteriä säilytetään Suomessa.

Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi.

Välitämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille: kuljetusliikkeelle (posti tai muu vastaava kuljetusmuoto), maksunvälittäjälle maksukortilla maksaessa, sekä verkkokaupassa tilattaessa, perintäyhtiölle (laskujen erääntyessä ja siirtyessä perintään)

Tarvittaessa luovutamme tietoja myös viranomaisille. Informoimme tietopyynnöistä aina myös asiakasta, jos se on lain puitteissa sallittua.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).
Jatka
Kielet
Finnish English
Ostoskori lisää
Ostoskorisi on tyhjä
Tietoja
Tilausohjeet
Toimitusehdot
Kysymyksiä ja vastauksia
Omakoru-kerho
Koruklinikka
Korukurssit
Räätälöidyt tuotteet
Tuotteen takaisinveto
Rekisteri- ja tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Jälleenmyyjät
Uutta lisää
Ommeltava akryylikapussi, fasettisydän 20x4.5mm kirkas [20kpl]
Ommeltava akryylikapussi, fasettisydän 20x4.5mm kirkas [20kpl]
3.00EUR
Suosituimmat
01.Papukaijalukko hopeoitu 12mm [1kpl]
02.Korvakorukoukku hopeoitu [10 paria]
03.Kukkarondelli 4mm, oksidoimaton [1kpl]
04.Organzapussi 9x14cm Valkoinen [1kpl]
05.Kukka, 4mm oksidoitu [1kpl]
06.Papukaijalukko 10.7mm [1kpl]
07.Koruvaijerin suojus hopeinen [1 pari]
08.Antiikkihopeanväriset, 6x3.5mm kukka [10kpl]
09.Kukka 6mm, oksidoitu [1kpl]
10.Korupiikki 40x0.7mm [1kpl]
11.Organzapussi 11.5x18cm Kerma [1kpl]
12.Kuparilanka 0.3mm kullanvärinen [10m]
13.Organzapussi 9x14cm Kullanruskea [1kpl]
14.Organzapussi 9x14cm Harmaa [1kpl]
15.Foliohelmi, pyöreä 10mm ametisti [10kpl]

Copyright © 2018 Omakoru Oy
Powered by osCommerce

Bitwise